¨

Bomberyddere undersøgte hus i Kundby

00:29

En politiaktion fandt onsdag sted på Trønningevej i Kundby ved Holbæk. Både politi og ammunitionsrydningstjeneste var mødt op for at undersøge huset nærmere.

Betjente arbejdede onsdag med en særpræget opgave på Trønningevej i Kundby ved Holbæk. En ejendom var nemlig ved at blive undersøgt med bomberyddere. 

Ifølge Tobias Madsen, der er nabo til den ejendom, der i løbet af dagen og aftenen blev ransaget, ankom bomberyddere og politi omkring klokken 14.30.

- Jeg kom hjem fra skole, og så kunne jeg se, at der holdt mange politibiler ude foran min nabos hus. Senere kunne jeg se inde fra stuen, at en mand i bombedragt gik ned i husets kælder, og han kom lidt efter tilbage med en kasse i hænderne, siger Tobias Madsen til TV ØST.

Vagtchef Lars Mogensen fra Midt- og Vestsjællands Politi bekræfter, at politiet er tilstede på en adresse i Kundby. Politiet understreger desuden, at der ikke er nogen fare forbundet med aktionen, og at naboer ikke skal være bange. Derudover vil politiet ikke sige mere om, hvad aktionen i dag gik ud på. 

Enkelte betjente er her til aften fortsat tilstede på adressen, mens ammunitionsrydningstjenesten er kørt derfra.    

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App