Bomberyddere undersøgte hus i Kundby

En politiaktion fandt onsdag sted på Trønningevej i Kundby ved Holbæk. Både politi og ammunitionsrydningstjeneste var mødt op for at undersøge huset nærmere.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Betjente arbejdede onsdag med en særpræget opgave på Trønningevej i Kundby ved Holbæk. En ejendom var nemlig ved at blive undersøgt med bomberyddere. 

Ifølge Tobias Madsen, der er nabo til den ejendom, der i løbet af dagen og aftenen blev ransaget, ankom bomberyddere og politi omkring klokken 14.30.

- Jeg kom hjem fra skole, og så kunne jeg se, at der holdt mange politibiler ude foran min nabos hus. Senere kunne jeg se inde fra stuen, at en mand i bombedragt gik ned i husets kælder, og han kom lidt efter tilbage med en kasse i hænderne, siger Tobias Madsen til TV ØST.

Vagtchef Lars Mogensen fra Midt- og Vestsjællands Politi bekræfter, at politiet er tilstede på en adresse i Kundby. Politiet understreger desuden, at der ikke er nogen fare forbundet med aktionen, og at naboer ikke skal være bange. Derudover vil politiet ikke sige mere om, hvad aktionen i dag gik ud på. 

Enkelte betjente er her til aften fortsat tilstede på adressen, mens ammunitionsrydningstjenesten er kørt derfra.