¨

Seere om todelt borgmesterpost: "Helt til grin" og "børnehave"

Torsdag eftermiddag offentliggjorde rød blok i Slagelse, at John Dyrby Paulsen (S) og Villum Christensen (LA) vil dele borgmesterposten mellem sig de næste fire år. En aftale, som flertallet TV ØST's seere på Facebok synes er pinlig. Foto: TV ØST

TV ØST's seere dømmer aftalen mellem Liberal Alliance og rød blok i Slagelse Kommune ude. Flere undrer sig over, at LA peger på en rød borgmester.

- En fjollet løsning.

Sådan beskriver Michael Sand Madsen, den løsning, der er fundet i Slagelse Kommune i dag.

Han er en af de seere, der her til eftermiddag fulgte med i TV ØST's livesending på Facebook, hvor både John Dyrby Paulsen (S), Villum Christensen (LA) og Helle Blak (SF) udtalte sig om den netop indgåede aftale mellem Liberal Alliance og rød blok i Slagelse Byråd.

Her gjorde de det klart, at borgmesterkæden først vil gå til John Dyrby Paulsen fra Socialdemokratiet, og at den efter to år vil skifte ejermand og gå til Liberal Alliances Villum Christensen. 

Læs også Liberal Alliance og Socialdemokratiet deler borgmesterposten i Slagelse

Utilfredse seere

Den aftale er Facebook-seerne ikke just tilfredse med.

- Det er jo helt til grin, skriver Henrik Krone Bertelsen.

- Velkommen i børnehaven, skriver Stina Jakobsen.

- Jesus christ..., skriver Jeanette Damgaard Olsen.

- Er der nogen der har popcorn ???, skriver Mikkel Arthur Kortsen.

Læs også Deleordning om borgmesterposten: Se aftalen her

LA peger på rød borgmester

Flere af seerne undrer sig desuden over, at Liberal Alliance peger på en rød borgmester.

- Hvordan kan en liberal politiker pege på en rød borgmester, især efter utallige udmeldelser om at det ALDRIG ville være tilfældet? Villum Christensen, er det taburetten, der er vigtig for dig, eller er det et 4-årigt, blåt Slagelse?, spørger Frederikke Reimer Glerup.

Seeren Lone Lisa Christensen er også forarget:

- En kæmpe skandale for Slagelse med de to, som kun vil deres eget, og absolut intet godt for borgerne. Kan ikke forstå, at de to som er ophavsmænd til al balladen i byrådet de sidste 4 år kan dele posten. Det er kun magtbegær intet andet. Respekten er væk fra slagelse Borgerne.

 

Tip os Har du et godt tip?