Analyse: Kandidater skal både være seriøse og sjove

En god valgkamp indeholder både seriøse og humoristiske indslag. Det fastslår to folketingspolitikere i 'Analysen med Elholm og Langhoff'.

Tema: Kommunalvalg 2017
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er vigtigt, at de politiske kandidater både viser de seriøse sider og de sjove sider.

Det fastslår Louise Schack Elholm (V) og Rasmus Horn Langhoff (S) i tirsdagens analyseprogram på TV ØST 'Analysen med Elholm og Langhoff'.

I forbindelse med valgkampen har Næstveds borgmester Carsten Rasmussen (S) lavet en video, hvor han øver sig på at klippe røde snore over, og viser en skuffe, hvor han har forskellige sakse, han bruger til formålet.

- Den er meget humoristisk og selvironisk, og den selvironi appellerer til mig, fastslår Rasmus Horn Langhoff.

Seriøs valgvideo

Slagelses borgmester Stén Knuth har valgt at gå i den helt modsatte grøft og lave en meget seriøs valgvideo, hvor han vandrer rundt i Slagelse og taler om sammenhold.

- Jeg synes, den er lidt kedelig, men fordi der har været så meget drama i byrådet i Slagelse, så tror jeg, det er det rigtige, han gør. Så skal han ikke rundt og lave fis og ballade, så skal han vise, at han er seriøs, siger Rasmus Horn Langhoff.

- Jeg synes, det er fint at gøre begge dele, så man har begge dele i sin valgkamp, så man både har det her seriøse, men også noget lidt mere underholdende, siger Louise Schack Elholm.

'Analysen med Elholm og Langhoff' bliver sendt på TV ØST i den sene nyhedsudsendelse klokken 22.30 hver mandag til torsdag frem til kommunalvalget.