Stukket med kniv: Socialrådgiver kæmper for livet

Den 40-årige socialrådgiver, der onsdag blev hårdt såret i det voldsomme knivstikkeri på forsorgshjemmet Saxenhøj i Sakskøbing, svæver mellem liv og død.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 40-årig socialrådgiver er fortsat i kritisk tilstand og svæver i øjeblikket mellem liv og død på Rigshospitalet i København.

Her er han indlagt med alvorlige skader fra det voldsomme knivstikkeri, der skete på forsorgshjemmet Saxenhøj i Sakskøbing onsdag eftermiddag.

Det fortæller politiet i en pressemeddelelse.

-       Den 40-årige socialrådgiver er fortsat indlagt og under behandling for alvorlige stiklæsioner. Hans tilstand betegnes som kritisk, skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

En 50-årig beboer blev også såret under knivstikkeriet, men hans tilstand er stabil og han opholder sig på et lokalt sygehus.

En 69-årig læge mistede livet under den voldsomme episode, hvor en 28-årig beboer gik til angreb med en kniv. Ifølge politiet døde den 69-årige mand på grund af blodtab.

Den 28-årige mand blev kort tid efter episoden anholdt. Torsdag blev han fremstillet i grundlovsforhør in absentia på grund af hans mentale tilstand. Dommeren valgte i dag at varetægtsfængsle manden de næste fire uger på et psykiatrisk hospital.

Ifølge politiet kan de ikke oplyse nærmere om selve hændelsesforløbet, da det endnu ikke har været muligt at afhøre de tilskadekomne eller den sigtede i sagen.

De oplyser dog, at den dræbte læge og til hårdt sårede socialrådgiver før knivstikkeriet ville tilse den 28-årige beboer.