Ansat dræbt efter knivstikkeri på institution

1 ansat er dræbt og 2 er alvorligt såret efter et knivstikkeri på institutionen Saxenhøj i Sakskøbing onsdag. Den formodede gerningsmand er anholdt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En ansat på forsogshjemmet Saxenhøj i Sakskøbing er dræbt, og 2 er hårdt såret efter et voldsomt knivstikkeri, som pludselig udbrød på opholdsstedet onsdag ved middagstid.

Efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi bekræfter, at en mandlig ansat er død efter knivstikkeriet. 

Ifølge politiet er en af de sårede ansat på Saxenhøj, mens den anden er beboer på stedet. De er begge til behandling. En er fløjet i helikopter til Rigshospitalet, mens den anden er til behandling på Nykøbing F. Sygehus. Begge tilskadekomne onsdag ligger eftermiddag på operationsbordet.

Mistænkt er anholdt

Efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen oplyser, at en person er anholdt i sagen. Den anholdte er beboer på forsorgshjemmet, og han bliver fremstillet i grundlovsforhør i morgen, torsdag. 

Politiet vil endnu ikke udtale sig om årsagen til knivstikkeriet. 

Modtager krisehjælp

Personalet på Saxenhøj, der er en åben social institution, har i løbet af eftermiddagen været samlet for at modtage krisehjælp af psykologer.

 

[cke_placeholder_file:{"type":"video","id":"125855","title":"","caption":"%C2%A0","alignment":"full"}]