40-årig socialrådgiver stadig i livsfare

2 dage efter det voldsomme knivoverfald på forsorgshjemmet Saxenhøj i Sakskøbing kæmper en 40-årig mand stadig for sit liv.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 40-årig mand svæver fortsat mellem liv og død, efter at han onsdag blev stukket ned på sit job på forsorgshjemmet Saxenhøj i Sakskøbing.

- Der er desværre ikke noget nyt. Seneste melding er, at hans tilstand stadig er kritisk, og han er i hvert fald ikke meldt uden for livsfare, lyder det fra Søren Ravn-Nielsen, vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Gik ind til beboer sammen med læge

Den 40-årige, der arbejdede som socialrådgiver på stedet, blev stukket ned onsdag ved middagstid, da han og en 69-årig læge gik ind til en 28-årig mandlig beboer.

Med en køkkenkniv stak han lægen, der døde af sine sår, og den 40-årige samt en 50-årig beboer. Sidstnævnte blev meldt uden for livsfare torsdag, men det er altså stadig uvist, hvorvidt den 40-årige ansatte overlever den voldsomme hændelse.

Den 28-årige blev i går torsdag fremstillet i grundlovsforhør, men dukkede ikke selv op, fordi hans mentale tilstand er så ringe. Han blev derfor fremstillet in absentia og surrogatfængslet på psykiatrisk hospital i Vordingborg i foreløbigt 4 uger.