¨

Voldsomt overfald med slagvåben sender 32-årig bag tremmer

00:32

Sådan så det ud i Gørlev efter overfaldet. Video: Jens Nielsen

En 32-årig mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger i en sag om et alvorligt overfald med slagvåben i Gørlev.

En 32-årig mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger for sin angivelige medvirken i et særdeles voldsomt overfald med slagvåben.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Overfaldet fandt sted den 30. september på en ejendom lidt udenfor Gørlev. Her blev en 45-årig mand tævet af flere mænd med slagvåben.

Den 45-årige mand måtte efterfølgende indlægges med alvorlige kvæstelser, og var i så alvorlig en tilstand, at han ikke umiddelbart kunne afhøres af politiet.

Flygtede gennem by

Flere vidner så overfaldet, der skete ud til en befærdet landevej. Sagen blev efterfølgende af politiet betegnet som særdeles grov.

Manden flygtede efter overfaldet stærkt blødende og kvæstet gennem Gørlev, og søgte alvorligt kvæstet tilflugt på Shell-benzintanken på Gørlev Landevej i den modsatte ende af byen.

Efter overfaldet pegede en række spor på et rockertilholdssted i Jyderup, der forbindes med rockergruppen Bandidos. Her blev hele bygningen ransaget, og den 32-årige blev anholdt.

Selvom han også i første omgang blev sigtet for drabsforsøg, så mente Retten i Holbæk dog ikke, at beviserne rakte til en varetægtsfængsling på denne sigtelse. Han blev derfor ’kun’ varetægtsfængslet i syv dage på en sigtelse for grov vold.

Artiklen fortsætter under billedet.

Sådan så der ud i Gørlev efter overfaldet. Foto: Jens Nielsen

Det er denne anklage, der nu ved et nyt retsmøde er blevet opgraderet til en sigtelse for drabsforsøg.

- Vi kunne komme i retten med styrket bevismateriale, og det har overbevist dommeren om, at en varetægtsfængsling på fire uger var på sin plads, siger Charlotte Tornquist.

Bag lukkede døre

Retsmødet blev afholdt uden adgang for offentligheden bag såkaldt lukkede døre.  Derfor kan politiet heller ikke komme med flere oplysninger om de nye beviser i sagen.

Årsagen til hemmelighedskræmmeriet er, at politiet fortsat leder efter medskyldige i sagen.

- Indtil videre er der ikke flere anholdte eller sigtede i sagen, siger Charlotte Tornquist.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App