Virksomhed kalder mayonnaise med skimmel tilbage

Virksomheden Rieber og Søn i Føllenslev kalder mayonnaise, der er solgt over hele landet, tilbage, fordi der er fundet skimmelvækst i den.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der kan være skimmelvækst i din mayonnaise. I hvert fald hvis den er af mærket Rieber og Søn. Virksomheden, der har hjemme i Føllenslev, kalder nu noget mayonnaise tilbage, fordi der er fundet skimmelvækst i den.

Mayonnaisen er solgt i supermarkeder, dagligvarebutikker og cateringvirksomheder over hele landet, og der er tale om en mayonnaise med mærkaten K-mayonnaise. Flasken er en 400 milliliter plastikflaske, produktionsdatoen hedder 05.03.2013 og mindst holdbar datoen er 03.07.2013, mens det såkaldte lotnummer hedder L64.

Kassér eller levér retur

Ifølge en besked fra Fødevarestyrelsen skulle der ikke umiddelbart være nogen risiko ved produktet, men eftersom der er konstateret vækst af skimmel i dele af partiet, vurderes produktet at være uegnet til at indtage.

Hvis du har en flaske stående derhjemme, råder styrelsen dig til at kassere den eller levere den tilbage til butikken, hvor den er købt.