Vigtig landevej får ny asfalt - arbejdet kan give kø

Fra søndag bliver asfalten på en del af vejen mellem Slagelse og Kalundborg udskiftet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Skal du køre mellem Slagelse og Kalundborg den kommende uge i aften- og nattetimerne, så er det en god ide at forberede sig på at skulle køre en omvej, når du kommer til Gørlev.

Asfalten på rundkørslen ved Gørlev, hvor vejen krydser Helsingevej og Kirkevangen, skal nemlig skiftes. Det oplyser Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

Rundkørslen er et kendt sted for mange, da der ligger to tankstationer på vejen umiddelbart syd for rundkørslen.

Det sker fra søndag den 13. juni og cirka en uge frem.

Asfaltarbejdet starter med, at den gamle belægning fræses af. Herefter udføres der lokale reparationer i den underliggende belægning. Endelig udlægges der ny belægning, og til slut påføres der striber.

Resultatet bliver ifølge vejdirektoratet en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne. Asfalten på stedet er da også meget slidt i dag.

Asfalten på rundkørslen ved Gørlev, hvor vejen krydser Helsingevej og Kirkevangen, skal skiftes. Det oplyser Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.
Asfalten på rundkørslen ved Gørlev, hvor vejen krydser Helsingevej og Kirkevangen, skal skiftes. Det oplyser Vejdirektoratet i en pressemeddelelse. Foto: Jakob Olling - TV2 ØST

Omkørsler og kø

Vejdirektoratet oplyser, at vejarbejdet udføres i aften- og nattetimerne - mens dagtimerne mellem klokken 05.00 og 17.00 vil blive holdt fri for arbejdet. 

Når der arbejdes på vejen vil der blive etableret særlige omkørselsruter.

Der vil dog være risiko for kødannelse. Derfor skal trafikanterne forvente længere rejsetid, oplyser direktoratet. De understreger dog, at alle spor vil være åbne, når der ikke arbejdes på vejen.