Velbesøgt premiere på Kalundborg-revyen

Fredag aften var der premiere på dette års Kalundborg-revy på Dyrehøj vingaard.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Kalundborg revyen som nu hedder Revy Grand Gru havde premiere på Dyrehøj Vingaard fredag aften.

Peter Christiansen er en af de trofaste deltagere til revyens forestillinger. Han var også til stede på premiereaftenen:

- Det, der er særligt, er jo, at det er mennesker, vi kender, der spiller revyen. Man har kendt dem i mange år, de udvikler sig, de har lavet nye ting, og de flytter rundt med revyen. De har spillet flere gange i Kalundborg i forskellige steder. Nu er de så flyttet herud, og det er det jo ikke blevet ringere af, siger Peter Christiansen til TV ØST.

Dyrehøj vingaard er også godt tilfredse med at Kalundborg-revyen er rykket ind i deres lokaler.

quote Revyen betyder, at vi har fuldt hus

Betinna Newberry, vindbonde på Dyrehøj Vingaard

- Vi har lagt sted til. Vi laver jo generelt vin, fordi vi gerne vil have, det skal drikkes. Og vi vil helst drikke vin, når det også er sjovt. Så en kombination af revy og vin er jo bare fantastisk. Det vil vi gerne være med til, fortæller Betinna Newberry, der er vinbonde på vingården.

Alle forestillinger er udsolgte

Fredag aften er vingården også godt besøgt og i forbindelse med revyen har de på Dyrehøj Vingaard taget initiativ til at kreere en ny læskende drik.

- Vi vil gerne starte en tradition med, at når man kommer til Kalundborg-revyen, så skal man også drikke bobler. Så vi har lavet en revy Pink i år, som alle folk sidder og nyder i øjeblikket, siger Betinna Newberry.

Med Kalundborg revyen er Dyrehøj Vingaard godt besøgt. Forestillingerne spilles på Dyrehøj Vingaard med premiere fredag den 9. marts 2018 og forestillinger den 10., 16., 17., 23. og 24. marts 2018 , som alle er udsolgte.

Også ekstraforestillingen torsdag den 15. marts er udsolgt. Men der er dog stadig billetter til ekstraforestillingen torsdag den 22. marts.

- Revyen betyder, at vi har fuldt hus. Vi startede med at lave weekender fredag og lørdag, men har måttet lave nogle ekstra forestillinger. Det bringer jo folk til huse, siger Betinna Newberry.