¨

Unge på vanvidstur – ramte rundkørsel og fløj 50 meter gennem luften

00:35

Video: Politiet oplyser, at der var fire personer i bilen, som forulykkede onsdag aften. Video: Jens Nielsen - TV-Kalundborg

Onsdag aften skete et voldsomt trafikuheld i Bjergsted tæt ved Jyderup, da en gruppe unge bragede ind i en rundkørsel og fløj 50 meter igennem luften.

Omkring klokken 23.00 onsdag aften bragede en bil ind i en rundkørsel på rute 23 tæt ved Jyderup.

Fire unge personer kom kørende fra Kalundborgsiden på Skovvejen (rute 23) med meget høj fart og forulykkede, da bilen ramte rundkørslen og efterfølgende fløj mange meter igennem luften.

- Føreren er løbet væk fra stedet og efterlod sig vragdele fra bilen, der lå ud over det hele, siger Maria Sander Hansen, der er kommunikationsrådgiver ved Midt- og Vestsjællands Politi.

- Hundepatruljen ankom for at lede efter den person, der er undløbet.

Flere tilskadekomne

Da bilen ramte den skrå kant på rundkørslen, virkede det som en affyringsrampe og bilen fløj 50 meter gennem luften, hvorefter den faldt ned på den anden side af rundkørslen og lavede et stort hul i rabatten.

Artiklen fortsætter under billedet.

Falck blev rekvireret til at gøre rent, flytte biler og gøre vejen rent for benzin og olie. Foto: Jens Nielsen - TV-Kalundborg

- Bilen er fløjet cirka 50 meter, efter have ramt rundkørslen. Der er flere tilskadekomne, og der var en helikopter derude. Falck blev rekvireret til at gøre rent, flytte biler og gøre vejen ren for benzin og olie, siger Maria Sander Hansen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet oplyser, at der var fire personer i bilen, og at der er mistanke om, at de har indtaget alkohol. To af dem er blevet kørt på hospitalet, men der er ikke sket alvorlig personskade.

Der er tale om en 17-årig kvinde, en 17-årig mand, en 18-årig mand og en 19-årig fører. Føreren af bilen er blevet fundet uskadt, men kan forvente et besøg af politiet de nærmeste dage.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App