Ung motorcyklist fløjet til Rigshospitalet efter alvorligt uheld

En 21-årig mand kom alvorligt til skade i en motorcykelulykke på Vestsjælland. Han blev fragtet med lægehelikopter til Rigshospitalet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

OPDATERET: Den kvæstede er uden for livsfare, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi søndag formiddag.

En 21-årig mand har pådraget sig alvorlige hovedskader efter en alvorlig motorcykelulykke på Vestsjælland.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Ulykken skete klokken 19.35 på Sæbyvej ved Sæby, hvor den unge mand, sammen med en anden motorcyklist, kom kørende på motorcykel rundt i en kurve.

- De to motorcyklister kører ved siden af hinanden og kører bag ved et vidne i en bil. I en højrekurve mister motorcyklisten åbenbart herredømmet over motorcyklen, siger Henrik Møller Nielsen, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi, til TV ØST.

- Han kører ud i højre vejrabat, hvorefter han trækker den ind over vejen og ud i venstre grøft, hvor han ryger ind i grøften og ind i nogle træer, tilføjer vagtchefen. 

 
 
Foto: René Lind

Ifølge politiet pådrog den 21-årige, som er fra Ruds Vedby, sig alvorlige hovedkvæstelser ved ulykken. Derfor blev han fløjet med lægehelikopter til Rigshospitalet i København.

- Lørdag aften var meldingen, at han var i kritisk tilstand, siger Henrik Møller Nielsen, der stadig afventer nyt om mandens tilstand fra lægerne på Rigshospitalet.

Har taget blodprøve

Efter ulykken har en bilinspektør fra Midt- og Vestsjællands Politi undersøgt ulykkesstedet nærmere.

- Bilisten og den anden motorcykel var ikke en del af uheldet, de er vidner til uheldet. Nu skal bilinspektøren blandt andet udregne hastigheden ved uheldet, fortæller Henrik Møller Nielsen. 

 
 
Foto: René Lind

Det er endnu uvist, hvornår rapporten fra bilinspektøren vil ligge klar.

Politiet har desuden taget en blodprøve af den 21-årige, men der er ifølge Henrik Møller Nielsen ingen konkret mistanke om, at han har været påvirket. 

De pårørende er underrettet