¨

Ung motorcyklist fløjet til Rigshospitalet efter alvorligt uheld

Foto: undefined

En 21-årig mand kom alvorligt til skade i en motorcykelulykke på Vestsjælland. Han blev fragtet med lægehelikopter til Rigshospitalet.

OPDATERET: Den kvæstede er uden for livsfare, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi søndag formiddag.

En 21-årig mand har pådraget sig alvorlige hovedskader efter en alvorlig motorcykelulykke på Vestsjælland.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Ulykken skete klokken 19.35 på Sæbyvej ved Sæby, hvor den unge mand, sammen med en anden motorcyklist, kom kørende på motorcykel rundt i en kurve.

- De to motorcyklister kører ved siden af hinanden og kører bag ved et vidne i en bil. I en højrekurve mister motorcyklisten åbenbart herredømmet over motorcyklen, siger Henrik Møller Nielsen, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi, til TV ØST.

- Han kører ud i højre vejrabat, hvorefter han trækker den ind over vejen og ud i venstre grøft, hvor han ryger ind i grøften og ind i nogle træer, tilføjer vagtchefen. 

  Foto: René Lind

Ifølge politiet pådrog den 21-årige, som er fra Ruds Vedby, sig alvorlige hovedkvæstelser ved ulykken. Derfor blev han fløjet med lægehelikopter til Rigshospitalet i København.

- Lørdag aften var meldingen, at han var i kritisk tilstand, siger Henrik Møller Nielsen, der stadig afventer nyt om mandens tilstand fra lægerne på Rigshospitalet.

Har taget blodprøve

Efter ulykken har en bilinspektør fra Midt- og Vestsjællands Politi undersøgt ulykkesstedet nærmere.

- Bilisten og den anden motorcykel var ikke en del af uheldet, de er vidner til uheldet. Nu skal bilinspektøren blandt andet udregne hastigheden ved uheldet, fortæller Henrik Møller Nielsen. 

  Foto: René Lind

Det er endnu uvist, hvornår rapporten fra bilinspektøren vil ligge klar.

Politiet har desuden taget en blodprøve af den 21-årige, men der er ifølge Henrik Møller Nielsen ingen konkret mistanke om, at han har været påvirket. 

De pårørende er underrettet

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App