Ung mand ville begå indbrud med stjålen vinkelsliber

En 21-årig mand har et forklaringsproblem, efter han natten til mandag blev anholdt med bilen fyldt med værktøj til indbrud.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 21-årig mand fra Kalundborg blev natten til mandag anholdt midt i forberedelserne til at begå indbrud.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV2 ØST.

- En borger undrede sig over noget mistænkelig aktivitet omkring en virksomhed på Kallerupvej i Kalundborg, og tilkaldte politiet. Og da de nåede frem fandt de ganske rigtigt en mand på stedet, hvis færden var meget mistænkelig, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 21-årige mand kørte nemlig rundt i en stjålen bil, der var fyldt med værktøj, der normalt bruges til indbrud. Samtidig havde han kort forinden stjålet en vinkelsliber, for at kunne komme ind hos virksomheden på  Kallerupvej.
 
Står skidt
 
- Manden kørte i en stjålen bil, havde slet ikke førerret, og havde netop stjålet værktøj, som vi mener, at han ville bruge til at begå indbrud med. Så selvom han ikke nåede at gennemføre sit forehavende, så har vi en god sag mod ham, siger Martin Bjerregaard, der endvidere oplyser, at den 21-årige i forvejen er kendt af politiet.

Politiet ved endnu ikke, hvad manden ventede at få ud af et indbrud hos virksomheden, men vil senere i daf afgøre, om de vil forsøge at varetægtsfængsle manden.