Ung kvinde dømt for tyverirundtur i regionen

En 25-årig kvinde fra København er i dag blevet dømt for fem butikstyverier i regionen siden maj 2015.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Retten i Holbæk idømte i dag en ung kvindelig butikstyv fra København 60 dages betinget fængsel og 80 timers samfundstjeneste for i alt seks butikstyverier – heraf fem i vores region, oplyser Midt- og Vestsjællands politi.

Politiet bliver torsdag eftermiddag kaldt ud til supermarkedet Kvickly i Kalundborg, hvor kvinden tilbageholdes af personalet, fordi en varealarm har afsløret, at hun ikke har betalt for sine varer.

Et nærmere kig i hendes taske afslører, at hun har forsøgt at stjæle både beklædningsdele, legetøj og et sæt høretelefoner.

Politiet sigter hende for tyveri af varerne, der har en værdi på i alt 921 kroner.   

Allerede eftersøgt

Den 25-årige kvinde kommer fra Valby, og hun var i forvejen eftersøgt af Københavns Politi til udlevering af en indkaldelse til et retsmøde. Efter udlevering af denne indkaldelse på politistationen i Kalundborg fik den 25-årige lov til at gå derfra torsdag eftermiddag.

Blot en time senere modtager politiet en ny anmeldelse fra både personalet i Bahne og Matas i Kalundborg, fordi de mistænker en kvinde for at have stjålet fra begge butikker.

Da de forsøger at standse hende, stikker hun af fra stedet med butikspersonalet i hælene. De får til sidst indhentet hende, og da politiet ankommer, kan de konstatere, at der er tale om den samme 25-årige kvinde fra Valby.

Hun har nu også stjålet ting fra Matas og Bahne for i alt 700 kroner, og politiet vælger derfor at anholde hende.

Stjal smykker for 9.500 kroner

Den 25-årige kvinde blev i dag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Holbæk for både de tre tyverier fra Kalundborg i går, men også for tre tidligere tyveritilfælde i Ringsted, Næstved og København.

Kvinden havde blandt andet stjålet smykker for 9.500 kroner i Ringsted Outlet i maj måned.