¨

Underskrifter mod skolevej

Foto: TV ØST

Forældrene i området omkring Raklev skole har forsøgt at råbe op om, at vejen er farlig. Kommunen siger det modsatte. Forleden var det så ved at gå galt, da en dreng kom i karambolage med en bil. Nu har vrede forældre startet en underskriftsindsamling.

Hver dag kører Joshua Olsen tik Raklev skole via Elledevej, og onsdag fik hans mor sig noget af en forskrækkelse.

- Min verden gik i stå, da de ringede fra skolen og sagde, at Joshua havde været indblandet i et biluheld, siger Karina Olsen, fra Raklev.

Sønnen kom ikke alvorligt til skade. Han fik sig en stor forskrækkelse, og er ellers ved godt mod.

- Men for os der tænker hvad der kunne være sket, var det en meget skræmmende oplevelse, siger hun.

Det er kun halvanden uge siden vi fortalte om skolevejen til Raklev skole, og om forældrenes harme over, at den nu ikke længere er vurderet til at være farlig. Og nu har de fået nok.

Sivert Wernblad fra nabobyen Brokkebjerg er far til Rose, som også går på Raklev Skole. Han har nu startet en underskriftsindsamling. Og den er blevet godt modtaget.

- De første tilbagemeldinger har været positive, og de siger alle, at de selvfølgelig støtter op om at det er en farlig skolevej, siger han.

Siden han sendte de første mails mandag morgen har han modtaget 15 positive svar fra forældre i området. Og han håber, at indsamlingen kan gøre en forskel.

- Jeg håber, at kommunen vil tænke sig rigtig godt om og forandre beslutningen om, at det er en sikker skolevej, siger Sivert Wernblad.

02:15 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App