Tyve efterlader blodspor og håndskrevet besked

Et sommerhus i Kaldred ved Kalundborg blev onsdag udsat for indbrud. I sommerhuset fandt man blodspor og en håndskrevet besked fra tyvene.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Naboen til et sommerhus på Lenesvej i Kaldred kunne onsdag konstatere, at der havde været indbrud. En rude var blevet knust med en stor sten, og politiet blev tilkaldt.

Da politiet ankom, kunne de se blodspor flere steder i huset, intet var stjålet, og fryseren var åbnet. Men mærkeligst af alt, så havde tyvene efterladt en håndskrevet besked til ejerne på bagsiden af en bog.

- I beskeden undskylder tyvene for indbruddet, men de har desværre ikke efterladt navn og adresse, siger Carsten Andersen, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet formoder, at blodsporene kommer, efter en af tyvene har skåret sig på den knuste rude.

Erstatningskrav for ødelagt sengetøj

Ejerne ønsker erstatning for den knuste rude, indholdet af fryseren, der var tøet op og nyt sengetøj. Der var nemlig blod fra gerningsmanden på den ene dyne.

Politiet har endnu ikke pågrebet tyvene.

- Hvis nogen set har set eller hørt noget, så vil vi meget gerne høre om det, siger Carsten Andersen, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.