¨

Tvillinge-far for syg til afhøring

Foto: TV ØST

Det er endnu ikke muligt for politiet at afhøre den 58-årige mand fra Kalundborg-egnen, der søndag gik amok på Rigshospitalet og dolkede sine tvillinge-døtre med en kniv.

I søndags gik en 58-årig mand fra Kalundborg-egnen amok på Rigshospitalet, og dolkede sine tvillinge-døtre med en kniv. Det er imidlertid ikke lykkedes politiet at afhøre manden, fordi hans tilstand er så kritisk, at han ikke kan svare på politiet spørgsmål, oplyser BT.

- Det er helt op til lægerne at vurdere, hvornår han er rask nok, så det kan jeg ikke svare på på nuværende tidspunkt, siger drabschef ved Københavns Politi, Hans Erik Raben, til bt.dk.

Stadig indlagt
Efter den 58-årige mand havde angrebet døtrene, forsøgte han at tage sit eget liv. Siden søndag har han været indlagt under politibevogtning på Rigshospitalet. Han kom i en respirator, men er nu uden for livsfare.

Politiet oplyser til bt.dk, at manden i går mandag blev fremstillet in absentia i grundlovsforhør i Dommervagten i København. Med andre ord kunne manden ikke selv møde op, men så snart han selv fysisk er i stand til at møde op, skal han det.

Han er sigtet for manddrab og fængslet.

Tvillingernes tilstand er uvis
Umiddelbart efter overfaldet var det én af de to fire-årige tvillinger, som kom værst til skade. Men politiet vil ikke komme nærmere ind på pigernes tilstand.

- Det ønsker vi ikke at oplyse af hensyn til efterforskningen. Vi har en stærkt chokeret familie, og det er det, der vejer tungest for os lige nu, siger Hans Erik Raben til bt.dk.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App