Truet med pistol og kniv

Et voldsomt røveri gik fredag aften ud over en Daglig Brugs ved Kalundborg. Både en kniv og en pistol blev brugt ved røveriet, hvor en ung mand blev snittet i halsen

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fredag aften kom to mænd med styrthjelme ind i Dagli´ Brugsen i Raklev nær Kalundborg bevæbnet med en kniv og en pistol. Her truede de to røvere sig til både pengene i kassen og i pengeskabet.

Under røveriet blev en 19-årig ansat i Brugsen snittet i halsen, og de ansatte blev beordret ned på gulvet.

- Det var ikke særlig meget de slap afsted med, men sådan noget går jo hårdt ud over de ansatte, som oplever det. Specielt to af de ansatte har det taget hårdt på, og de får også psykologhjælp nu, siger Karsten Thomsen, som er direktør for Brugsforeningen i Kalundborg.

Efter røveriet flygtede de to gerningsmænd på en stjålet knallert, som de dog hurtigt måtte efterlade.

- Vi har fundet den knallert som de brugte, og den undersøger vi nu for tekniske spor, siger kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi Carsten Andersen.

Han understreger samtidigt, at politiet tager røveriet meget alvorligt.

- Det er selvfølgelig alvorligt, når man snitter en i halsen. Beløbet de kom afsted med var måske ikke så stort, men det har jo stor betydning for de ansatte, som blev udsat for det.

De to unge røvere beskrives som 15-20 år gamle. De var begge omkring 180 cm høje, almindelige af bygning og var iført full-face styrthjelme og mørkt tøj. De var formentlig af anden etnisk baggrund og talte dansk med accent.

Politiet efterlyser vidner, der har set noget, der kan have med røveriet at gøre.