¨

Tricktyve efterlyses

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 3

To kvinder på overvågningsbillederne her er mistænkt for at stå bag tricktyveri. Politiet efterlyser nye informationer om kvinderne.

 

To kvinder af østeuropæisk afstamning er mistænkt for at stå bag ulovlige indsamlinger og et tricktyveri flere steder på Sjælland. Senest gik det ud over en 56-årig kvinde i SuperBrugsen i Gørlev, som blev franarret 1.000 kr.

Politiet efterlyser de to kvinder fra overvågningsbillederne.

- Vi har haft tilfælde i Næstved, Kalundborg, Asnæs og i Ringsted, hvor vi mener, at der både er begået tricktyveri og ulovlig indsamling, siger Martin Kofoed, vicepolitikommissær Midt- og Vestsjællands Politi.

Den ene kvinde beskrives, som værende en yngre kvinde på 17-20 år. Hun er mellem 155-165 cm høj, er kraftig af bygning og har sort langt hår i hestehale. Hun havde en sort bluse med lange ærmer og medbragte en grå skulder aske, der havde en lang rem.

Den anden kvinde beskrives også som yngre og mellem 17-20 år. Hun er mellem 155-165 cm høj og almindelig af bygning. Hun havde en grå bluse på med lange ærmer. Kvinden havde også en sort skuldertaske med lang rem på.

Kvinderne har udgivet sig for at samle ind til døve, og politiet mener de kan være del af et større kriminelt netværk.

Personer, der har oplysninger i sagen om de to kvinder, kan kontakte politiet på 114.

02:24 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App