¨

Trafikulykke ligner spiritusdrab

Foto: TV ØST

En trafikulykke kostede natten til tirsdag en 37-årig mandlig passager livet. En 35-årig mand er nu varetægtsfængslet i sagen.

En trafikulykke kostede natten til tirsdag en 37-årig mandlig passager livet, og det er sandsynligvis påvirkning af spiritus og måske også narkotika, der var skyld i ulykken. Udover den dræbte var der fire andre i bilen, og nogen forsøgte at skjule ulykken ved at køre bilen væk fra gerningsstedet. Den blev dog hurtig fundet, kørt godt 500 meter væk fra ulykken og længere ind i byen Klovby udenfor Kalundborg.

Passagerne i bilen, var ifølge vidner som TV2 Øst har talt med, stærkt påvirkede af spiritus, og Falckmandskabet måtte bruge peberspray på to personer for overhovedet at få ro til at forsøge at genoplive den stærkt sårede 37-årige mand. Det lykkedes ikke, og han blev erklæret død ved ankomsten til sygehuset.

Dermed mangler politiet den uagtsomme drabsmand, som sad bag rattet, og flere i bilen peger på, at det var en 35-årig chauffør, som kørte bilen. Blandt andet derfor blev han i dag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Holbæk, hvor han dog kun kunne huske at have kørt bilen til Kalundborg, men intet kunne huske om køreturen retur til Klovby.

Han blev varetægtsfængslet i 14 dage, sigtet for at have overtrådt flere af færdselslovens paragraffer, samt den hårdere sigtelse, uagtsomt manddrab.

03:23 Luk video
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App