¨

Toilet sprængt i stumper og stykker

Foto: TV ØST

Vestsjællands Veterantog har haft hærværk - igen. Nu dropper foreningen planer om at bygge en legeplads ved togstationen i Gørlev mellem Slagelse og Kalundborg.

Togvogne bliver brudt op og raseret, ruder bliver smadret, og nu har toilettet ved Gørlev Station været udsat for hærværk igen.

I foreningen, Vestsjællands Veterantog er medlemmerne vrede.

Lokale unge under mistanke
- Nu bliver der nødt til at ske noget. De kære forældre må til at holde øje med, hvad deres unger render og laver. Jeg er træt af at rydde op efter hærværk, fortæller en af foreningens 40 medlemmer, Jan-Erik Johansson.

Det er ikke kun togforeningen, der får ødelagt deres ejendele.

- Vi har haft flere tilfælde den seneste tid, hvor kanonslag er blevet brugt til at smadre ting i området. I går blev en glascontainer ved SuperBrugsen sprunget i stykker, fortæller landbetjent, Svend Erik Autzen og fortsætter:

- En kvinde så en scooter drøne væk derfra, hvilket indikerer, at der nok er tale om unge gerningsmænd, fortæller han.

Ingen legeplads til toggæsterne
I Vestsjællands Veterantog får hærværken nu yderligere konsekvenser. Foreningen er begyndt at samle penge ind til en legeplads og en grillplads ved Gørlev Station, men det bliver nu droppet.

- Jeg kan ikke se noget fornuft i at bruge penge og kræfter på at bygge det, når jeg ved, det vil blive smadret, siger Jan-Erik Johansson,

Hvis du har oplysninger i sagen, vil politiet gerne høre fra dig på 1-1-4.

03:00 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App