Teenagere bag kameratyveri til flere tusinde kroner

En 16-årig pige og en 16-årig dreng blev mandag genkendt i Høng Centret for at være de 2, der stod bag et tricktyveri, hvor de slap af sted med 8 kameraer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

De troede tilsyneladende, at alt var godt oven på et tricktyveri fredag eftermiddag i Høng Centret. I hvert fald vendte en 16-årig pige og en 16-årig dreng i går mandag tilbage til centret, men her blev de genkendt af personalet i en isenkræmmerforretning.

Fredag ved 16-tiden var det lykkes de 2 teenagere at stjæle 8 kameraer til en værdi af 26.700 kroner fra en forretning. Det skete ved, at pigen afledte ekspedientens opmærksomhed, mens drengen snuppede udstyret fra udstillingsvinduet.

Indhentet og genkendt

Tilsyneladende havde de svært ved at holde fingrene for sig selv igen mandag, da de var tilbage i centret. I hvert fald kontaktede en kunde personalet, fordi vedkommende mente at have set de 2 unge mennesker tage noget fra et udstillingsvindue. De 2 gik i første omgang videre, men blev indhentet af butikspersonalet, der genkendte dem som de mistænkte for kameratyveriet fredag.

Politiet anholdt de tilbageholdte, som begge 2 kommer fra Jyderup. De var ikke besiddelse af stjålne ting, men da politiet ransagede de anholdtes bopæle, fandt betjentene de fleste af de stjålne kameraer.

Politiet afhørte de 2 teenagere, der begge blev sigtet for tyveri af kameraerne. De sociale myndigheder og deres forældre var til stede ved afhøringerne. Begge blev løsladt i løbet af aftenen, men vil høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.