Taxachauffør truet på livet: Kunden nægtede at betale

En 50-årig mand er blevet varetægtsfængslet efter at have truet en taxachauffør.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En taxachaffør fik en ubehagelig oplevelse, da han torsdag morgen samlede en kunde op i Holbæk. Turen endte nemlig med, at han blev truet på livet.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 36-årige chauffør skulle køre kunden fra Holbæk Station til en adresse i Kalundborg.

Ville ikke betale

På vejen oplyste kunden, at han ikke ville betale for turen til Kalundborg, hvorfor taxachaufføren vendte om og returnerede til Holbæk Station, hvor manden steg ud af bilen og efterlod regningen på 190 kroner.

På turen tilbage til Holbæk Station truede manden taxachaufføren. Han lovede blandt andet, at han ville finde chaufførens private adresse og gøre ham og hans familie fortræd.

Da manden blev sat af taxaen steg han på toget mod København med en cykel. Med den baggrund og den opgivne adresse i Kalundborg fandt politiet frem til en mistænkt i sagen. Han blev anholdt i toget på Trekroner Station.

Sigtet for trusler på livet

Den mistænkte mand, der medbragte en cykel, var identisk med en 50-årig mand fra Kalundborg. Han blev anholdt klokken 09:25 og sigtet for trusler på livet.

Da politiet visiterede manden, havde han en ulovlig kniv på sig, ligesom cyklen, som han medbragte, var stjålet.

Manden blev afhørt i sagen og blev fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Holbæk fredag morgen, der endte med, at han blev fængslet frem til den 1. november.

Manden er også sigtet i en række andre sager om trusler og vold.

Her blev det besluttet, at den 50-årige mand fra Kalundborg skal varetægtsfængsles frem til 1. november.