Sexaftale endte ud i brutalt overfald - nu er to personer blevet dømt

Under påskuddet af at skulle deltage i en trekant med to kvinder troppede en mand i august op i Kalundborg centrum. Her blev han udsat for grov vold og røvet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et groft overfald og røveri mod en 41-årig mand tilbage i august i Kalundborg koster en 19-årig kvinde ni måneders fængsel og en 33-årig mand et år og tre måneders fængsel.

Dommen er blevet afsagt af Retten i Holbæk. 

Sagen tog sin begyndelse på hjemmesiden sugardating.dk, hvor den 41-årige og kvinden mødtes. Efter et par dages skriverier mellem dem aftalte de at mødes på Kordilgade i Kalundborg. Det under påskuddet af, at manden skulle mødes med kvinden og en af hendes veninder og betale dem hver 1.500 kroner for en sex-trekant.

I virkeligheden havde kvinden dog andre planer. Da parterne mødtes, blev manden trukket ind i en baggård og her udsat for grov vold af en 33-årig mand, der ventede på stedet. Den 41-årige blev blandt andet tildelt et knap 15 centimeter langt snitsår i ansigtet og slået og sparket på overkroppen. Han blev også udsat for røveri. 

Få dage efter overfaldet blev den 19-årige kvinde anholdt, mens den 33-årige mand blev anholdt knap to uger efter.

Begge de dømte har udbedt sig betænkningstid i forhold til at anke dommen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV2 ØST.