¨

Sag om skuddræbt 23-årig kan trække ud i måneder

Foto: TV ØST

Nye vidner er dukket op i sagen om den 23-årige mand, der blev dræbt tidligt søndag morgen i Høng. Efterforskningen kan trække ud i måneder, lyder det.

Der kan komme til at gå måneder, før efterforskningen af skuddrabet på en 23-årig mand fra Slagelse er afsluttet. Det skriver Sjællandske.

- Vi er ikke færdige med afhøringerne endnu, og når det er bragt frem, at efterforskningen kan vare måske et par måneder, er det ikke forkert. Det er, hvilekt alle kan forstå, en meget alvorlig sag, siger janus Rasmussen, specialkonsulent i Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP), der står for efterforskningen.

Betjent følte sig i livsfare

Den 23-årige blev skudt af en betjent klokken 4.16 søndag morgen efter en hektisk biljagt fra Slagelse til Høng. Han havde forinden kørt ind i tre patruljevogne og en betjent, og den politimand, som affyrede det dræbende skud, følte sig i overhængende livsfare, da han skød, har hans forsvarer Torben Koch forklaret.

Den 23-årig var kørt frem mod ham, men betjenten kunne ikke komme væk på grund af bilerne omkring ham, og så affyrede han først varselsskud og herefter det dræbende skud.

Den 23-årige havde stjålet den bil, han kørte i, hos Peugeot ved Skovsø. Den tilhører Søværnet og havde Forsvarets logo på. Derfor havde politifolkene med i deres overvejelser, at der kunne være tale om en bevæbnet militærmand.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App