¨

Rocken blev blæst væk

Foto: TV ØST

Massiv skuffelse bredte sig fredag aften blandt publikum til "Kalundborg Rocker" på Gisseløre. Den kraftige blæst med op til 20 meter i sekundet satte en stopper for festen. Koncerterne med to hovednavne, Medina og Salomonsen, blev aflyst.

 

I Kalundborg knoklede de frivillige på "Kalundborg Rocker" i dag for at pynte på regnskabet, efter at arrangementet i går blev ramt af vejrgudernes vrede. Sanne Salomonsen og Medina måtte aflyses til stor ærgrelse for både publikum og arrangører.

Det var den kraftige blæst, der udløste aflysningen. De ansvarlige myndigheder fandt det ikke forsvarligt at lade musikere optræde på den store scene på "Kalundborg Rocker" på Gisseløre.

- Politiet, beredskabsstyrelsen og jeg selv rådførte os med scenefolkene, og de kunne ikke garantere noget. Så var beslutningen simpel, siger sikkerhedsansvarlig Peter Andersen.

Beslutningen om at stoppe musikken på den store scene kom dagen efter, at fem personer blev dræbt i Belgien, da to scener kollapsede på grund af stormvejr og en uge efter en lignende episode i Indiana i USA.

Håb endnu

Festivalen fortsatte i dag med fuldt program og med håbet intakt, om at dagens omsætning kan pynte lidt på regnskabet efter fredagens skuffelse. Pengene skal især bruges på børn og unge i de to lokale badmintonklubber, som står bag arrangementet.

- Vi synes jo, det ville være brand-ærgerligt, hvis vi ikke kunne sende børnene ud og få nogle gode oplevelser i år, siger leder af "Kalundborg Rocker", Søren Knudsen.

02:07 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App