Ragnarock i Kalundborg

En gruppe teateramatører fra Kalundborg er i fuld gang med opsætningen af en ambitiøs forestilling om nordisk mytologi.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Nogle går i kirke til påske, andre ligger på sofaen og slapper af, men i Kalundborg ligger en flok teaterentusiaster vandret for at blive færdige med en stor og ambitiøs teaterforestilling om den nordiske mytologi.

Rundt regnet 70 frivillige er med til at få forestillingen i luften. Instruktøren har selv skrevet stykket, og selvom det er første gang han skal instruere en forestilling, har han tiltro til at alt nok skal blive klart:

- Det er en stor forestilling med mange skuespiller og rekvisitter, men vi skal nok nå det, men der er meget vi skal have øvet endnu, fortæller Michael Hjorth.

Forberedelserne til stykket har stået på i fem måneder, og selvom det kræver al fritid er det femte år i træk at Bettina Flink og hendes datter deltager:

- Det sammenhold og den gejst der er, hvor alle bakker op og giver den en ekstra skalle for, at det skal lykkes er noget særligt som vi er blevet helt afhængige af, fortæller Bettina Flink.

Forestillingen Ragnarock spiller i Kalundborghallen og har premiere torsdag d. 4. april og kører fem til og med den 13. april.