Pusher smed narko ud af bil under biljagt

To er anholdt efter en dramatisk biljagt på Nordvestsjælland natten til tirsdag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En mand på 20 år fra Karise og en 20-årig mand fra Gørlev er blevet anholdt af politiet efter en dramatisk biljagt natten til tirsdag.

Biljagten blev indledt klokken 00.08, hvor politiet rutinemæssigt gerne ville tale med føreren af en bil på hovedgaden i Høng. Føreren af bilen valgte dog i stedet for at standse at gasse bilen op, og herefter blev biljagten gennem Nordvestsjælland indledt.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

Jagten gik gennem Høng, Ruds Vedby, Tjørnelunde, Løve og Gørlev. Da en politipatrulje forsøgte at afskære bilen flugtvejen på Gørlev landevej endte det midlertidig galt for bilisterne på flugt – i et forsøg på at køre udenom politibilen forulykkede bilen nemlig ved Rye Byvej.

Kastede narko ud fra bilen

Efter at være forulykket forsøgte føreren af bilen at undslippe til fods, men han blev hurtigt løbet op af politiet. Han viste sig hurtigt at være påvirket af narkotika, og blev anholdt.

Passageren i bilen, den 20-årige mand fra Gørlev, forsøgte ikke at flygte – han blev imidlertid også anholdt, da der blev fundet en del poser med narkotika og piller i bilen – foruden en del stoffer, som politiet endnu ikke ved, hvad er. Begge mænd er sigtet for salg af euforiserende stoffer.

Samtidig, så havde de to mænd under flugten kastet en del ting ud af vinduet. Blandt andet blev der fundet ketamin og et glas, der indeholdt 20 gram amfetamin.

Politiet foretager tirsdag flere ransagninger efter anholdelserne, oplyser politiet.