¨

Politimand blev kvæstet under biljagt

Foto: TV ØST

En politimand blev søndag morgen lettere kvæstet som led i biljagten og den efterfølgende skudepisode i Høng.

Den Uafhængige Politiklagemyndighed bekræfter søndag eftermiddag, af en politibetjent blev lettere kvæstet ved biljagten og den efterfølgende skudepisode i Slagelse og Høng.

- Det er rigtigt, at en politimand har fået lettere kvæstelser eller knubs under forløbet – jeg kan dog endnu ikke sige præcis hvordan. Men han blev efterfølgende undersøgt på en skadestue, og fik herefter lov til at tage hjem, siger jurist Janus Rasmussen til TV ØST.

Janus Rasmussen oplyser, at hans undersøgelse ikke tillægger hændelsen stor betydning, og at det er årsagen til, at den ikke tidligere er blevet omtalt i offentligheden.

Blev angiveligt ramt af bil

Ifølge flere øjenvidner, så blev betjenten ramt af den flygtende bil ved lav hastighed, og skubbet ind i en hæk. Det er dog ikke noget, som Janus Rasmussen umiddelbart kan bekræfte.

- Vi har som sagt endnu ikke overblik over, hvornår i forløbet, at manden blev kvæstet. Jeg kan kun sige, at vi ikke tillægger den hændelse stor vægt. Det gik ikke ud over en af de betjente, som afgav skud – og det er ikke noget, der ændrer noget, siger han til TV ØST.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App