¨

Politikere behandler skleroseramts sag

Foto: TV ØST

Torsdag behandler politikerne i Kalundborgs Kommunes socialudvalg sagen om skleroseramte Charlotte Geil, der venter på svar på en ansøgning om hjælp.

Politikerne i Kalundborg Kommunes socialudvalg har torsdag Charlotte Geil på dagsordenen. Hun lider af sklerose og har den seneste måned ligget i sengen. Hun savner at komme ud og være sammen med sine børn, inden det er for sent, og derfor har hun søgt kommunen om en hjælper.

Efter en måned er der endnu ikke kommet svar. Der er blot kommet den nedslående besked, at der kan gå to til tre måneder, før kommunen har besluttet sig for, om Charlotte Geil skal have hjælp.

Har brug for en løsning nu

Hun håber, at der som minimum kommer en midlertidig hjælpeordning ud af mødet torsdag.

- Selvfølgelig skal jeg ikke have særbehandling, men jeg har brug for en akut midlertidig løsning, indtil der kommer en afgørelse. Det går ned ad bakke, og jeg ved ikke, hvor lang tid der går. Jeg kan ikke ligge her to-tre måneder mere. Det kan jeg og mine børn ikke holde til, siger Charlotte Geil.

På torsdagens møde stiller politikerne blandt andet spørgsmål til sagsbehandlerne om, hvorvidt det kan gå hurtigere i forhold til at give hende et svar på ansøgningen.

02:27 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App