Politiet søger fortsat vidner til skudepisode

Trods adskillige henvendelser fra borgere er det ikke lykkes politiet at finde frem til den mand, der lørdag aften affyrede flere skud i Kalundborg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Ved otte-tiden lørdag aften kom en 29-årig mand pludselig i livsfare, da en motorcyklist affyrede 4-5 skud mod ham.

Den 29-årige kalundborgenser var kørt efter den bevæbnede motocrossfører i sin bil, fordi han undrede sig over førerens kørsel. Pludselig vendte føreren af motocrossen sig på køretøjet og affyrede skud mod bilen. Hverken bilen eller bilens fører blev ramt af skuddene.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Mange henvendelser

Politiet har siden lørdag aften modtaget cirka 20 henvendelser fra borgere, der har bidraget med oplysninger til efterforskningen. Henvendelserne har dog ikke givet pote.

quote Det viser en velvillighed hos borgerne i Kalundborg

Martin Bjerregaard, pressemedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi

Politiet behandler sagen som et forsøg på manddrab. Hverken motocrossen eller gerningsmanden er fundet, selvom flere borgere har henvendt sig til politiet.

- Vi har ikke fundet manden eller motocrossen. Vi har fået cirka 20 henvendelser fra vidner, og det er et rigtig fint antal. Det viser en velvillighed hos borgerne i Kalundborg til at hjælpe politiet i den her sag. For hverken politiet eller borgerne kan acceptere skyderier i det offentlige rum, siger Martin Bjerregaard, pressemedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST.

Føreren af motocrosseren blev beskrevet som

Hvis du har oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på 1-1-4.​