Politiet offentliggør video af knivrøver

Politiet har offentliggjort billeder af en knivrøver, der i maj gennemførte et røveri af en Aldi i Høng. I butikken var der flere børn.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Genkender du manden på videoen?

Sådan lyder spørgsmålet fra Midt- og Vestsjællands Politi til offentligheden, efter at de torsdag aften offentliggjorde en overvågningsvideo fra et røveri mod en Aldi-butik i Høng den 12. maj.

- Vi håber, at nogen kan genkende manden på videoen. Måske nogle pårørende, der ved, hvem der er tale om, siger kriminalassistent Per Hansen fra lokalpolitiet i Kalundborg til Station 2 på TV 2.

Røveren efterlyses torsdag aften over hele landet i tv-programmet.

Foran børn

Røveriet betegnes som særligt alvorligt, da der var mange kunder i butikken, da røveriet fandt sted – herunder også flere familier med børn. Røveriet blev gennemført umiddelbart foran en mor og hendes barn.

Politiet har da også en teori om, at røveriet var et panisk træk fra røveren.

- Det at man går ind i en butik på den her måde, uden at tage hensyn til, at der er andre i butikken, det giver mig en formodning om, at der er en dybereliggende årsag til, at han gør det her. Måske kan han være presset til det, siger Per Hansen.

Politiet håber, at borgere kan hjælpe med at finde røveren.

Han bar under røveriet:

  • Sort hættetrøje
  • Sorte bukser
  • Mørke gummisko, der formentlig var af mærket Adidas.
  • Sorte handsker

Midt- og Vestsjællands Politi hører gerne fra vidner, der eventuelt kan genkende manden eller kan have en formodning om, hvem han er.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.