¨

Politiet har kendt til storsvindler i flere år

Foto: TV ØST

Politiet har i årevis kendt til den storsvindler, der nu igen er på spil her på Sjælland. Torsdag advarede politiet her på TV2ØST mod svindleren, men selv om politiet altså godt ved, hvem han er, så er han stadig ikke blevet anholdt.

Inge Wollman er en af dem, der kender storsvindleren alt for godt, så det var noget af et chok, hun fik, da hun i går så TV2 ØST. Her advarede politiet om den 38-årige svindler, som hun for over et år siden anmeldte til politiet.

Ifølge Inge Wollman burde politiet have reageret på hendes anmeldelse.

- Jeg er gal. Jeg synes ikke, det kan være rigtigt, at så mange mennesker skal miste deres penge. Politiet er åbenbart lige glad, siger Inge Wollman.

Men hun er ikke den eneste, som svindleren har forsøgt at narre. Politiet har fået mindst 50 anmeldelser. Svindleren er hele tiden på spil.

Igen i går slog den 38-årige til i byen Haarlev. Han forsøgte sig hos blomsterhandleren, frisøren og i byens tøjbutik. Kun på kroen havde han heldet med sig. Her slap han af sted med et kontaktbeløb.

Ifølge Inge Wollman ligner manden ikke en svindler.

- Han er utrolig, sober og tillidsfuld. Han var jo bare sådan en, som man stolede på lige med det samme. Han var pæn i tøjet, så der var overhovedet ikke noget, der sagde til mig, at det var en svindler, siger Inge Wollman.

Politiet kender alt til svindleren, der tidligere har været dømt i svindelsager. I dag skulle han så igen have været afhørt.

- Vi vil snart sætte en stopper for ham. Vi har en aftale om, at han skulle have været afhørt i dag, men dukkede ikke op. Han vil meget snart blive anholdt, siger Jan Schmidt, der er vicepolitiinspektør i Slagelse Politi.

Det er endnu uvist, hvornår der endeligt bliver sat et punktum I sagen.

02:04 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App