¨

Politiet fangede fartsyndere mens de ventede på de kongelige

Foto: TV ØST

Mens kronprinsparret onsdag var på Samsø med den hollandske kongefamilie, benyttede politiet ventetiden til at fange fartsyndere.

Politiet fordrev onsdag ventetiden med at fange fartsyndere i Nordvestsjælland. Der var ekstra meget politi i området fra onsdag morgen til hen på eftermiddagen, idet den hollandske kongefamilie var på Samsø med kronprinsparret.

I den forbindelse skulle politiet eskortere de kongelige, og ventetiden, indtil de kongelige kom tilbage fra Samsø, blev så brugt til målrettet færdselskontrol.

Mobiltelefon og manglende seler

15-20 borgere i henholdsvis Høng og Gørlev og Kalundborg fik en bøde. Mange blev blandt andet sigtet for ikke at benytte sikkerhedssele og for at tale i mobiltelefon. De kan nu se frem til at skulle betale en bøde for forseelserne.

Kong Willem-Alexander, dronning Maxima, kronprinsesse Mary og kronprins Frederik sejlede fra Kalundborg onsdag formiddag og besøgte blandt andet Samsø Efterskole, et fjernvarmeværk og Energi Akademiet. Frokosten blev indtaget på Samsø, inden turen atter gik tilbage til Sjælland, hvor de kongelige også skulle besøge Bispebjerg Hospital.

Den hollandske kongefamilie tager hjem i dag torsdag.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App