¨

Politiet efterlyser: Tre mænd slog og sparkede 51-årig

Politiet beder offentligheden om hjælp til at finde tre voldsmænd efter et overfald i Havnsø- Foto: Larswi - Pixabay

En 51-årig mand blev sent søndag aften overfaldet i Havnsø, da han var på vej hjem fra et Sct. Hans bål-arrangement på havnen.

Et overfald er ikke det, som de fleste forbinder med Sct. Hans. Alligevel var det præcis det, der skete sent søndag aften i den lille by Havnsø i Nordvestsjælland.

Her blev en 51-årig mand fra Jyderup overfaldet kort før klokken 01.55 overfaldet på en parkeringsplads.

Ved overfaldet blev manden udsat for adskillige slag i ansigtet. Slagene fik manden til at falde om på jorden, men gerningsmændene fortsatte ved at slå og sparke manden, mens han lå på asfalten.

Hjælp politiet

Politiet beder nu offentligheden om hjælp med sagen – både fra personer, der måske har set overfaldet, og fra nogen, der har en ide om, hvem der kunne stå bag voldsepisoden. Har du oplysninger i sagen, så kan politiet kontaktes på telefon 1-1-4.

Ifølge politiet flygtede de tre mænd efter overfaldet i en bil, der blev kørt af en kvinde.

Der var tale om så alvorlig sag, at offeret for overfaldet efterfølgende måtte køres til behandling på hospitalet i en ambulance.

Signalement

De tre efterlyste mænd beskrives på følgende måde.

  • A: Mand, Dansk af udseende, 30 år, 180 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk
  • B: Mand, Dansk af udseende, 35 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk
  • C: Mand, Dansk af udseende, 45-50 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Hvid, Yderligere kendetegn: Tatoveret på begge arme, Talte: Dansk, Iført: hvid undertrøje
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App