Politi om gravid tricktyv: Det er faktisk ret usædvanligt

Politiet mistænker en gravid, udenlandsk kvinde for at stå bag flere tricktyverier i området omkring Gørlev og Høng.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En gravid, udenlandsk kvinde mistænkes for at stå bag flere tricktyverier hos ældre mennesker i områderne omkring Høng og Gørlev. 

Senest var hun på spil onsdag klokken formiddag i Gørlev, hvor hun ville låne toilettet hos en 66-årig mand. Efter toiletbesøget ringede hendes mobiltelefon, hvorefter hun forlod stedet. Det lykkedes kvinden at stjæle 500 kroner fra en pung og nogle guldknapper og et guldur.

quote Det er faktisk ret usædvanligt. Det er derfor, vi er ret interesserede i at få den her sag opklaret

Martin Bjerregaard, kommunikationsrådgiver ved Midt- og Vestsjællands Politi

- Det er faktisk ret usædvanligt. Det er derfor, vi er ret interesserede i at få den her sag opklaret. Det burde være forholdsvist nemt i forhold til de almindelige tricktyverier, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsrådgiver ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Er hun nu også gravid? 

Det kan være svært ikke at spørge sig selv, om hun nu også er gravid - eller om det er endnu et trick?

- Vi kan selvfølgelig kun referere det offrene har fortalt, og de har lagt mærke til, at hun er tydeligt gravid. Om hun så måske har lagt en pude ind på maven for at give sig selv den identitet, det ved vi jo selvfølgelig ikke. Vi går ud fra, at hun er rigtigt gravid, siger Martin Bjerregaard til TV ØST.

Men har man haft besøg af denne gravide, udenlandske kvinde, som taler dårligt dansk, så opfordrer Martin Bjerregaard folk til straks at ringe til politiet. 

- Eller ser man hende gå søgende rundt i området, hvor typisk ældre borgere bor, så ring også til politiet, siger han. 

Ring 1-1-4.