¨

Politi efterlyser mand efter grimt overfald

Foto: TV ØST

Politiet beder offentligheden om hjælp til at finde en mand, der er set i Kalundborg, kort efter en 71-årig mand blev overfaldet.

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser en mand i kølvandet på et overfald i Kalundborg på en 71-årig mand onsdag morgen. Overfaldet skete mellem klokken 06.00 og 07.30.

Politiet beskriver overfaldet som både voldeligt og blodigt, og tilføjede den 71-årige fik flere kvæstelser i hovedet.

Overfaldet skete i den 71-åriges hjem i Strandstræde, og politiet kender ikke til motivet. Der er tilsyneladende ikke blevet stjålet noget.

Forud for overfaldet havde gerningsmanden udgivet sig for at være ansat ved hjemmeplejen, hvilket den 71-årige ikke troede på. Herefter sprang gerningsmanden direkte på den ældre mand.

Offeret har siden beskrevet gerningsmanden som en udenlandsk mand, ca. 35 år, ca. 170 cm høj og med sort hår.


LÆS OGSÅ: 
71-årig mand overfaldet på sin bopæl i Kalundborg

Forud for overfaldet har vidner set en mand af afrikansk udseende, 30-40 år og sort kruset hår gå på vejen ved den 71-åriges hjem. Politiet kender ikke mandens status i overfaldet, men politiet vil meget gerne afhøre ham om hans ferden.

Politiet vil samtidig meget gerne høre fra vidner, der har været i området omkring Strandstrædet i Kalundborg onsdag morgen før kl. ca. 0730, for at afhøre dem om deres observationer i området i de tidlige morgentimer.

Oplysninger i sagen gives til Midt- og Vestsjællands politi på tlf. 46351448 eller via nærmeste politi på tlf. 1-1-4.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App