Pensionister hænger på p-bøder

Pensionisterne, der var med til fest i Kalundborghallerne, hænger på p-bøderne, selv om der var lagt op til, at de skulle annulleres.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

510 kroner lød bøden på efter en ældrefest i Kalundborghallerne 7. februar, hvor 15 festdeltagere fik en hilsen fra p-vagterne.Det har vakt vrede hos flere af de ældre, da skiltningen på parkeringspladsen var dårlig, men deres brok ændrer ikke på, at de kommer til at betale. Det skete blandt andet for Grethe Larsen fra Kalundborg.


- Det havde man da overhovedet ikke regnet med. Hvordan skulle man dog kunne regne det ud, når man ikke kan se det på skiltene, siger Grethe Larsen. Noget rod at annullere


Kalundborg Kommune havde ellers lagt op til, at bøderne skulle annulleres, men det stemte økonomiudvalget imod. Bøderne bliver derfor ikke annulleret. Til gengæld bliver parkeringspladsen nu nedlagt, fordi der slet ikke er behov for en parkeringsplads for autocampere.


- Jeg villle da gerne have givet dem pengene tilbage, men vi har en afgrænsningsproblematik i , at det burde de også have dem, der havde fået den 14 dage før og tre måneder før den parkeringsbøde. Så vi havde ikke anden mulighed at sige kom væk med den parkeringsplads, siger Borgmester i Kalundborg, Martin Damm (VENSTRE).


Til autocampereÅrsagen til, at pensionisterne fik bøde, var, at flere havde parkeret på den plads, der er forbeholdt autocampere. Det var ifølge festdeltagerne dog så dårligt skiltet, at de klagede over bøderne. Men både Grethe Larsen og resten af pensionisterne kommer nu til at betale for den ulovlige parkering.


- Jeg har allerede betalt bøden. Jeg vil ikke risikere, der kommer rykkere på. Sådan må det jo bare være, siger Grethe Larsen.