Pas på prikkerne (VIDEO)

Først deler de parkeringsbøder ud, så får de folk til at anke dem. I Kalundborg bliver selv kommunen forvirret over parkeringsreglerne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I enden af gågaden i Kalundborg ligger ni parkeringspladser. Men det er ikke til at se, hvad der er parkeringsplads, og hvad der ikke er.

- Folk ser det altså ikke, når de kommer kørende. Jeg synes også, det er svært at se, siger Bente Nielsen, der ejer butikken Naki & Co. Hver dag må hun hjælpe forvildede bilister på plads.

TV2 ØST har set nærmere på parkeringspladserne i Kalundborg. Se med herunder:

Parkeringspladserne er markeret med prikker på vejen, og hvis man parkerer på den forkerte side af prikkerne, vanker der en møde på mere end 500 kroner.

Formanden for Teknisk Udvalg i Kalundborg fandt ud af, hvor svært det er at parkere rigtigt, da Kalundborg Folkeblad fredag tog ham med ud til parkeringspladserne. Nu lover han, at det er slut med parkeringsbøder til de forvirrede billister.

- Vi stopper bødeudspillet nu. For det er ikke rimeligt, at vi skal lave penge på noget, som folk ikke kan se, de har overtrådt, fordi der er et søm, der skal afgøre det, siger Gert Larsen (Venstre), der er formand Teknisk Udvalg i Kalundborg.

Gert Larsen opfordrer de folk, der allerede har fået en bøde, til at anke sagen til kommunen.