Overfald i Kalundborg

En 25-årig mand blev i nat overfaldet på Klosterparkvej i Kalundborg. Han fik en skalle og flere slag, inden han blev afkrævet sin sølvhalskæde.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Klokken 05.00 i nat fik politiet en anmeldelse om et røveri, der fandt sted på Klosterparkvej en halv time forinden.

En 25-årig mand var på værtshus i Skibbrogade i løbet af natten, hvor han mødte to kvinder og to mænd. De gik alle til en lejlighed i Sct. Olaigade. Efter nogen tid gik den 25-årige fra lejligheden, og på Klosterparkvej blev han pludselig overfaldet af de to mænd, der havde været i lejligheden i Sct. Olaigade.

Den 25-årige blev nikket en skalle og slået og sparket adskillige gange. De to mænd forlangte at få den 25-åriges sølvhalskæde til 3500 kroner udleveret. Efter at have udleveret kæden lykkedes det den 25-årige at flygte fra stedet. Fra sit hjem tilkaldte han politiet.

Politiet og den 25-årige var en times tid senere på Sct. Olaigade for at finde frem til den lejlighed, som den 25-årige var sammen med de øvrige i.

Medens de søgte efter lejligheden, kom de to mænd gående på gaden, og politiet fik anholdt en 36-årig mand fra Nørre-Alslev og en 24-årig mand fra Svebølle, der sigtes for røveri mod den 25-årige.

De to anholdte bliver nu afhørt af politiet, og politiets jurister vil formentlig vurdere, at de begge skal fremstilles i grundlovsforhør i løbet af dagen i dag.