¨

Otteårige piger antastet af ung gut

Foto: TV ØST

Politiet modtog mandag en anmeldelse om, at to piger på otte år fra Snertinge var blevet forsøgt lokket med penge af en ung fyr.

En ung fyr skræmte tilsyneladende to piger på otte år mandag aften, da de befandt sig på Bakkekammen i Snertinge.

Mellem klokken 21.10 og 21.30 blev de to piger kontaktet af den unge gut, som ifølge pogerne forsøgte at lokke pigerne med penge. han skulle også have forsøgt at tage fat i pigerne.

Manden blev ved anmeldelsen beskrevet som 14-16 år, sort krøllet hår, iført en hvid t-shirt og kørende på en sort/grå MTB-cykel. Han var forsvundet i ukendt retning.

Lignende sag i Holbæk

Politiet undersøger nu sagen nærmere og ønsker at få kontakt med personer, der enten har bemærket den cyklende mand i området, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Politiet skal også afhøre pigerne om det nærmere hændelsesforløb.

Har du oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på telefon 114.

I Holbæk var en 18-årig kvinde udsat for noget lignende natten til tirsdag. Omkring klokken 1.30 blev hun kontaktet af en fremmed mand, der var nærgående uden dog at røre hende. Han viste hende nogle penge, og da kvinden stak i løb, fulgte han efter hende på cykel. Til sidst forsvandt han dog ved området ved havnen. Politiet undersøger nu, om de to sager hænger sammen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App