Ofre for skyderi i Kalundborg er alle kendt af politiet

De tre personer, der tirsdag aften blev skudt i Kalundborg, var alle kendt af politiet i forvejen, oplyser politiet. 

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Skyderi i det offentlige rum er helt uacceptabelt, og vi sætter alle kræfter ind på at opklare denne alvorlige forbrydelse.

Sådan lyder meldingen fra den øverste chef i Midt- og Vestsjællands Politi,  fungerende politidirektør, Lene Sørensen, i en pressemeddelelse efter to mænd er døde og en hårdt såret efter en skudepisode i Kalundborg tirsdag aften. 

quote Vi sætter alle kræfter ind på at opklare denne alvorlige forbrydelse

  Lene Sørensen, fungerende politidirektør, Midt- og Vestsjællands Politi.

- Samtidig ligger det os meget på sinde at genoprette trygheden for borgerne i Kalundborg, fortsætter hun.

Kendt i forvejen

De tre ofre for skyderiet er i 20’erne og kommer fra Københavnsområdet.  

Mid- og Vestsjællands Politi oplyser, at de alle tre er kendt af politiet i forvejen. Politiet arbejder nu på at klarlægge, hvad de tre mænd lavede på en regnvåd parkeringsplads ved supermarkedet Meny i Kalundborg tirsdag aften, og hvad der kunne være motivet for at skyde dem. 

Politiet har hele natten efterforsket i området, og vil også hele onsdagen være tilstede i området, hvor de foretager forskellige undersøgelser og søger efter spor med hunde.

Samtidig efterforskes der flere andre steder i Kalundborg, blandt andet på Lerchenfeldvej, oplyser politiet til TV2 ØST. 

VIDEO: Sådan så det ud ved Meny i Kalundborg, da tre yngre mænd var blevet skudt.

 

Lokal politistation tilstede 

Politiet vil meget gerne skabe tryghed i området, og har derfor indsat deres mobile politistation ved supermarkedet.  

Ud over at tale med de lokale søger politiet efter vidner, der kan have set noget i forbindelse med skyderiet kort efter klokken 18.00 tirsdag.  

Meldingen om skyderiet indløb til politiet klokken 18.12. 

Artiklen fortsætter under billedet.

Politiets efterforskning foregår onsdag flere steder i Kalundborg. Billedet er slørret af TV2 ØST.
Politiets efterforskning foregår onsdag flere steder i Kalundborg. Billedet er slørret af TV2 ØST. Foto: Michael Dex - 112Video

Bil undersøges fortsat 

En bil på Eskebjergvej i byen, som kort efter skudepisoden blev sat i brand, indgår fortsat i efterforskningsarbejdet, og betragtes af politiet som en vigtig del af sagen.  

Politiet vil meget gerne i kontakt med borgere, som har set personer eller køretøjer op til eller efter bilbranden klokkken 18.26. 

Politiet beder borgere ringe til politiet på telefon 1-1-4, eller møde op ved den mobile politistation, hvis man har oplysninger i sagen.