¨

Nedrivningsmillioner til Kalundborg

Foto: TV ØST

Kalundborg Kommune kommer snart til at nyde godt af regeringens nedrivningspulje. Millionerne fra staten skal være med til at fjerne øjebæer som den her:

Kalundborg Kommune har fået tildelt midler fra statens såkaldte nedrivningspulje. De 3,2 millioner som puljen leverer bliver spædet op med penge fra kommunens egen kasse. Det betyder, at der vil blive brugt 4,6 millioner kroner på forskønnelse af landområderne inden udgangen af 2012. Det betyder blandt andet nedrivning af faldefærdige huse. Og det er noget naboerne til husene meget gerne ser.

Hvor langt det trods alt beskedne beløb kommer til at række er endnu uvist. Men Bertel Stenbæk, som er forman for Teknik- og Miljøudvalget i Kalundborg Kommune, mener at det er bedre end ingenting.

- Vi får en liste med emner, og så er vi spændt på at se hvad vi kan få for pengene, men jeg er bestemt overbevist om, at vi kan få noget, der vil pynte, siger han.

- Skønt! Det ville jo være dejligt at få noget andet at kigge på, ikke, siger Leif og Hanne Møller fra Reerslev, som er naboer til huset på billedet.

 

De grimme bygninger nemlig en torn i øjet på mange beboere i de små landsbyer.

01:46 Luk video

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App