¨

Natklubberne jubler: Unge iværksættere samler nattelivets tilbud

04:03

To unge iværksættere fra Svebølle vil forbedre de unges byture i Holbæk, Slagelse, Roskilde og Kalundborg. Derfor har de startet hjemmesiden NightPilot. Video: Ida Kristensen - TV ØST

Lasse Zastrow og Matias Kristensen har sammen startet hjemmesiden NightPilot. Foto: Ida Kristensen - TV ØST

Hjemmesiden NightPilot samler natklubbernes mange tilbud i Holbæk, Slagelse, Kalundborg og Roskilde Foto: Ida Kristensen - TV ØST

1 af 3

To unge iværksættere fra Svebølle vil forbedre de unges byture i blandt andet Holbæk. Derfor har de startet hjemmesiden NightPilot.

Efter en dårlig bytur med vennerne satte Matias Kristensen og Lasse Zastow sig for at gøre de unges fremtidige byture markant bedre.

Derfor har de to 20-årige kammerater fra Svebølle ved Kalundborg startet deres egen hjemmeside NightPilot.

- Nightpilot er en portal til de unge, der skal i byen, hvor de kan finde kunstnere og hente tilbud og finde events, siger Lasse Zastrow.

Det er jo noget af en kontrast. Nu sidder vi her og planlægger tilbud til byen, og så sidder de inde ved siden af og laver regnskaber

Matias Kristensen, NightPilot

Hjemmesiden giver et overblik over nattelivets tilbud og events i Holbæk, Kalundborg, Slagelse og Roskilde. Det giver også mulighed for billigere drinks.

- Først skal man logge ind på ens Facebookprofil, så taster man sit telefonnummer ind, og så får man en kvittering på telefonen, man går op og viser i baren, siger Lasse Zastrow. 

Arbejder side om side med regnskabsfolk

Lige nu låner fyrene et kontor hos Dansk Revision i Kalundborg, hvor en af deres forældre arbejder.

Her sidder de side om side med andre af firmaets regnskabsfolk, mens de arbejder på at udbrede kendskabet til NightPilot.

- Det er jo noget af en kontrast. Nu sidder vi her og planlægger tilbud til byen, og så sidder de inde ved siden af og laver regnskaber, siger Matias Kristensen.

Hjemmesiden NightPilot samler natklubbernes mange tilbud i Holbæk, Slagelse, Kalundborg og Roskilde Foto: Ida Kristensen - TV ØST

En af de natklubber, der er med i samarbejdet, er Club Harlekin i Holbæk. Og det er der flere grunde til, når man spørger bestyreren, Mathias Olofsen.

- Det er vi da både fordi det gavner drengene, og det gavner os selv. Vi kan få nogle mennesker tidligt ind ved at få tilbuddene ud gennem dem. Nogle gode tilbud som kan gavne dem, der gerne vil spare lidt penge, siger han.

Hjemmesiden NightPilot gik i luften den 1. december, og de unge iværksættere samarbejder indtil videre med fem natklubber. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App