¨

Natklub-drøm endte i mareridt

Foto: TV ØST

Kvinde fra Kalundborg endte i klemme, da hun blev involveret med omstridt natklubejer.

Drømmen om at åbne sit eget diskotek blev langt fra opfyldt, efter at Majbritt Hansen mødte Johnny Jönsson, den nuværende ejer af Louder Nightclub i Frederikssund ifølge Frederiksborg Amts Avis.

- Ja, det endte jo med, at jeg stod og var uden arbejde og måtte sælge mit hus.

Sådan fortæller Majbritt Hansen fra Kalundborg, der i 2010 for første gang stiftede bekendtskab med Johnny Jönsson, ejeren af Louder Nightclub i Frederikssund, og hun er i dag ikke videre begejstret for dén oplevelse.

Louder Nightclub har i den seneste tid været i mediernes søgelys, fordi flere lokale kreditorer samt andre kreditorer rundt om i landet er stået frem og fortalt, at Johnny Jönsson skylder mange tusinde kroner væk.

Majbritt Hansen skulle, sammen med Johnny Jönsson, have åbnet et diskotek i Kalundborg sidste år, men Johnny Jönsson forsvandt pludseligt, hvilket betød, at Majbritt Hansen stod tilbage med ubetalt husleje, ingen momsregistrering og masser af ubetalte regninger. 

Majbritt Hansen fik desuden noget af en overraskelse, da Frederiksborg Amts Avis kunne fortælle hende, at hun i dag står under virksomhedsoversigten for Louder Nightclub i Frederikssund som medstifter. Noget hun aldrig har givet samtykke til.

- Det er løgn! Du tager pis på mig! Jeg har jo intet at gøre med det, var Majbritt Hansens reaktion på sin nyfundne »titel«.

Derfor gik hun i denne uge til lokalpolitiet i Kalundborg, hvor hun bor, for at anmelde Johnny Jönsson.

- Jeg er så træt af det her. Men på en måde kan jeg ikke rigtig være sur på ham. Jeg har bare ondt af ham. Han er jo syg, siger Majbritt Hansen.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Johnny Jönsson.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App