Næstved slog Svebølle hjemme

For 18 år siden spillede Næstved i Superligaen, mens Svebølle lå i serie 3. Svebølle lå lavere rangeret end Næstveds fjerdehold, og mens Næstved det år røg i pokalfinalen var Svebølle kun ét point fra rykke ned i serie 4. Her i 2012 ligger de begge i 2. division - i dag mødtes to hold hinanden for første gang nogensinde.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Men det er længe siden, der var så stor forskel på Næstved og Svebølle. For i dagens kamp var det ikke meget der skilte dem ad.

Første halveg var en jævnt kedelig affære. Næstved havde et enkelt forsøg på træværket, men ellers var Svebølle bedst. Dog uden at komme frem til de store chancer.

I anden halveg var der dog mere gang i sagerne.
Efter 52 minutter sender Næstveds Christian Raadmand en flot aflevering fra forsvaret frem mod Karsten Jensen. Den skærer igennem Svebølle-forsvaret og Karsten Jensen scorer til 1-0 med sit tredje mål i sæsonen. Og det på trods af at han endnu ikke er startet inde.

Derefter var det op ad bakke for Svebølle. Og derfor hjælper det heller ikke Svebølle at Saban Özdogan tilsviner dommeren kort efter 1-0-målet. Han indkasserer et torskedumt rødt kort, og derefter måtte Svebølle finde sig i både at være nu en mand i undertal og bagud.

Efter det virkede det som om Svebølle-spillerne fandt et ekstra gear frem. De kom til flere store chancer, men i stedet får Joakim Normann bolden på kanten af feltet i overtiden. Han spiller den til Mikkel Rygaard, som banker den ind i den modsatte side af målet til 2-0 til Næstved. En scoring der reelt lukkede kampen.

Og så hjalp det ikke meget at Svebølles Kim Munk rykkede frem i feltet, og fik reduceret til slutresultatet 2-1.