¨

Næsten 3000 støtter betjent, der skød biltyv

Foto: TV ØST

Betjenten fra Kalundborg som skød og dræbte en biltyv får nu massiv støtte. En større Facebook-gruppe bakker op om ham.

 

En betjent fra Kalundborg - der netop nu sidder på anklagebænken efter at have skudt og dræbt den 36-årige biltyv Michael Nielsen, i Kalundborg i december - bliver støttet af en Facebook-gruppe. Det er gruppen: "100 % støtte til Politiet i udførelse af deres arbejde". Det skriver P4 Sjælland.

2960 medlemmer har meldt sig på Facebook-gruppen, og en af dem er Anders Bjerring fra Kalundborg, der blandt andet skriver:

- Jeg stoler på, at vores retssystem fungerer. Mine tanker, i dag, går derfor til betjenten og hans familie.

Mens Tue Hodal skriver:

- Betjenten handlede ikke i nødværge. Han skød ind i en bil uden at hverken han eller andre var i fare... jeg håber han mister jobbet. Til resten af politiet, der godt kan se forskel på rigtigt og forkert: Tak for den store indsats, I har min fulde støtte.

Og Claus Schmidt Rasmussen skriver:

- Vi må håbe, at betjenten ikke bliver dømt, så han kan fortsætte det gode arbejde. Hvis man er kriminel, så må man være klar over, at politiet har lov til at jagte en.

Og i endnu et af de omkring 50 indlæg skriver Sven-Erik Jensen:

- Al støtte til betjenten og familie og kolleger derude. Det ender sgu snart med, at de arme betjente skal stå med hatten i hånden og sige undskyld, og de ser en tyveknægt og deslige.

Der falder sandsynligvis dom i sagen mod betjenten på torsdag.

 

 

Du kan finde Facebook-gruppen her

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App