Muskelhund skadet under politiaktion

Politi trængte onsdag morgen ind til voldsmistænkt mand på dennes privatadresse i Høng. Ved aktionen brækkede en muskelhund begge forben, da den sprang ud af et vindue på anden sal

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet har onsdag morgen anholdt en 22-årig mand fra Høng,  der i juli er mistænkt for at have overfaldet to personer på Høng Hotel. Den 22-årige nikkede ifølge politiet den ene mand en skalle. Han slog manden med et askebæger i nakken og kastede bagefter askebægeret mod en anden person.

Politiet besluttede efter længere efterforskning at lave en anholdelsesaktion onsdag morgen på den 22-åriges adresse i Høng.

Politiet havde modtaget oplysninger om, at han var i besiddelse af skydevåben, og derfor tog politiet ingen chancer ved anholdelsen. Da politifolkene trængte ind på adressen blev  en muskelhund så bange, at den sprang ud af et vindue fra 2. sal. Hunden brækkede begge forben og er nu til behandling.

Den 22-årige blev anholdt uden større dramatik.  Politiet fandt en splatterpistol ved ransagningen, men ikke noget rigtigt skydevåben.

Han blev fremstillet i lukket grundlovsforhør, og er foreløbig  fængslet til den 8. september