Mand udsat for grov vold i juledagene - nu har politiet anholdt en tredje

Politiet har anholdt en 25-årig mand i en sag, hvor en mand fra Gørlev flere gange blev overfaldet og tævet i sit hjem. To andre mænd sidder fængslet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 35-årig mand fra Gørlev blev indlagt, efter han flere gange hen over den 26. og 27. december blev overfaldet og tævet i sit hjem.

Ved overfaldet blev den 35-årige mand opsøgt på sin hjemmeadresse, slået og sparket adskillige gange i hovedet, blev skubbet ned af en trappe og fik et skab væltet ned over sig.

Desuden blev den 35-årige truet med blandt andet en pistol, hvis han gik til politiet med sin historie.

Politiet har tidligere anholdt to mænd på 31 og 32 år, som er blevet varetægtsfængslet til den 12. januar. Nu har det anholdt en tredje mand, som i et grundlovsforhør er blevet varetægtsfængslet til foreløbig samme dato. 

Manden, der er fra Tappernøje, blev anholdt tirsdag klokken 17.40 i Kalundborg. Han mistænkes også for at have en rolle i overfaldet på den 35-årige mand.

- I forvejen havde vi to varetægtsfængslet i sagen og et offer, som vi har selvfølgelig har snakket med, og som har givet anledning til at tage ud og snakke med den 25-årige, fortæller Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi til TV2 ØST.

Grundlovsforhør bag lukkede døre

Ligesom med de to andre mænd foregik grundlovsforhøret med den nu tredje fængslede mand bag lukkede døre. 

quote Vi har en mistanke om, at der kan være flere overfaldsmænd

Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi

- Der skulle helst ikke komme oplysninger ud til andre potentielle gerningsmand. Der kan stadig være medgerningsmænd på fri fod. Vi har en mistanke om, at der kan være flere overfaldsmænd, siger Martin Bjerregaard.

Politiet har dog umiddelbart ingen mistanke om, at overfaldet har relation til rocker- og bandemiljøet.

- Vi kender endnu ikke motivet. Det kan jo være alt fra personligt uvenskab til økonomiske mellemværender. Det er det, der nu skal belyses for at finde motivet til overfaldet.