Mand slået til jorden af sidespejl

En 54-årig mand fra Kalundborg blev i weekenden ramt i hovedet af en forbikørende bil. Nu leder politiet efter vidner til episoden.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den 54-årige mand befandt sig i vejkanten på Høng Landevej cirka 200 meter syd for Løve, da en af de forbipasserende biler kom for tæt på og ramte ham. Det skriver Sjællandske.

Manden var holdt ind til siden for at se til et rådyr, som han var kommet til at køre ned. En række biler kom kørende i sydlig retning, og pludselig ramte en af bilerne ham på højre skulder og et sidespejl ramte manden i hovedet, hvorefter manden faldt bevidstløs til jorden.

Manden var bevidstløs i op til et kvarter. Mandens søn, der var med i bilen, forsøgte at stoppe forbipasserende biler, men ingen holdt ind for at hjælpe.

Da den 54-årige kom til sig selv kørte han på Holbæk Sygehus, hvor han blev indlagt til observation for hjernerystelse.

Manden blev udskrevet dagen efter og tog kontakt til politiet. Den 54-årige selv forklarede, at bilen som påkørte ham formentlig er en hvid kassevogn, Mercedes Vito.

Landbetjenten er meget interesseret i at høre fra vidner til episoden og meget gerne fra selve flugtbilisten.

- Uheldet skete lørdag klokken 17.30 på Høng Landevej. Jeg vil gerne høre fra vidner som har set episoden. Bilisten må have mærket, at han har ramt noget, men selv om han ikke er klar over det, må han have opdaget at sidespejlet er gået i stykker, siger Svend Erik Autzen til Sjællandske.

Landbetjenten kan kontaktes på telefon 40 87 51 24.